Deze kledingstukken zijn perfect om de herfst modieus door te komen!

Deze kledingstukken zijn perfect om de herfst modieus door te komen!

De trends genadeloos opvolgen zonder er je eigen draai aan te geven, dat is iets wat veel mensen klakkeloos doen. Dat is zonde, want er valt zoveel meer uit te halen. Je kan bijvoorbeeld wel een trend opvolgen, maar je kan er je eigen signature aangeven en dat is zoveel leuker! Je kan je laten inspireren door alles wat er op de catwalk voorbij komt, en vervolgens zelf op onderzoek uitgaan offline en online. Dat is een passie van heel veel mensen, en het is ook leuk om complimenten te krijgen omdat je outfit zo ‘on fleek’ is. Dan voel je je pas echt zelfverzekerd en lekker in je vel. Maar, wat zijn de trends voor aankomende herfst? De herfst is een lastig seizoen: soms regent het, soms schijnt de zon. Je moet dus rekening houden met heel veel soorten weertypen. Onderstaande kledingstukken zijn altijd een groot succes en geschikt voor veel soorten weertypen. Ideaal!

Een trenchcoat

Allereerst is een lange jas of mantel een geweldig kledingstuk, maar ook de trenchcoat is een fantastische jas voor in het najaar. Deze jas wordt vaak gedragen in een bruintint, maar ook aubergine of bordeaux rood doet het altijd enorm goed. Het is net weer even wat anders, iets waar veel mensen dol op zijn. Je bent net even wat specialer met zo’n jas in een zeldzame tint! Daarnaast is een trenchcoat enorm flatterend, omdat je de jas kan aansnoeren met een ceintuur. Je taille is dan goed zichtbaar voor de buitenwereld. Je figuur komt goed tot zijn recht in zo’n prachtige jas!

Een leren broek

Een leren broek is een geweldig item voor aankomende herfst. Je ziet er stoer en zelfverzekerd uit in zo’n broek, en je laat zien dat je best wel je mannetje staat ondanks alle druk van de buitenwereld. Zo’n broek is ideaal voor als het buiten pijpenstelen giet, omdat het leren materiaal niet nat wordt. Ook regent het buiten dus keihard, jij komt gewoon droog aan op de bestemming. Dat is nog eens fijn! Je kan ook voor een leren jack kiezen als je een broek wat te heftig vindt. Zo’n tijdloos jack gaat nooit uit de mode, en is fijn om een wat warmere herfstdag. Je kan hem eventueel ook nog uitdoen als het steeds warmer wordt door de zon, maar dan is wel je hele look weg.

© Pexels.com

Gebreide materialen

Knitwear is een trend die je altijd veel ziet in de winter en herfst. Een gebreide trui met heel veel haken of gaten, of toch een nette gebreide trui met kleine steken: alles kan in de herfst! Je kan voor een gebreid vest gaan, dat je over een simpel wit t-shirt draagt, maar ook een trui in een knalkleur zoals roze of groen doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je vrolijk bent, ook als is het buiten koud en nat dankzij de herfst. Met zo’n knallende trui zit dat wel snor!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *