Met deze kledingstukken aan steel jij de show op kantoor!

Met deze kledingstukken aan steel jij de show op kantoor!

Veel mensen vinden het leuk om zich te verdiepen in mode en kleding, en het volgen van trends is een grote hobby van veel mensen. Dat is begrijpelijk, want je zit vaak lekkerder in je vel als je je kleedt volgens de laatste trends. Je komt zelfverzekerd en verzorgd over, eigenschappen waar veel mensen een moord voor zouden doen. Het is dan ook een lekker gevoel als je weet dat je outfit in ieder geval ‘on fleek’ is, dat voelt meestal gelijk een stuk beter. Maar, veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun tijd door op kantoor. Daar gelden andere kledingvoorschriften dan normaal. Met welke kledingstukken kan jij alsnog de show stelen op kantoor? Dat lees je hier!

Een nette pantalon

Allereerst mag een nette pantalon niet ontbreken in je kledingkast. Het staat mooi bij verschillende tops en de kwaliteit van zo’n pantalon is vaak erg goed. Je ziet eruit om door een ringetje te halen als je zo’n prachtige pantalon aan hebt. De pantalon zit vaak enorm comfortabel, dus je hoeft niet bang te zijn dat je tegen het einde van de dag last hebt van je benen. Kies voor een katoenen exemplaar die extra goed ademt op een warme dag.

Een stoere blazer

Een prachtige blazer of een mooi colbert maakt het plaatje helemaal compleet. Het ziet er gelijk een stuk verzorgder uit als je zo’n stoere blazer aan hebt. Een saai effen t-shirt wordt gelijk een stuk spannender als je er een blazer overheen gooit in een knallende kleur. Heel gemakkelijk om te combineren, maar o zo leuk!

Een luxe blouse

Een overhemd of blouse doet het eigenlijk altijd goed, zeker op kantoor. Op kantoor moet je toch net wat formeler gekleed zijn, en het is dan fijn dat je niet volledig de trends los hoeft te laten als je je wil kleden. Het is onwijs leuk om de trends in de gaten te houden en hier outfits op te baseren. Het is dan ook een goed idee om zo’n blouse aan te schaffen zodat je hem kan combineren met een tijdloze pantalon. Een zijde blouse is bijvoorbeeld een prachtig exemplaar die iedere kantoormedewerker aan zijn of haar inventaris zou moeten toevoegen. Een handgemaakte blouse in een effen kleur, of een blouse waarop een patroon op geborduurd is: het kan allemaal! Vaak is een effen blouse wat meer geschikt voor op kantoor, maar dat hangt van de algemene sfeer af. Experimenteer zelf hiermee!

© Pexels.com

Een gehaakte top

Een top die luxe uitstraalt en laat zien dat jij verstand van mode hebt, zonder al te veel van jezelf bloot te geven: zo’n top is lastig te vinden. Gelukkig is een gehaakte top vaak een goede keuze, ook op een kantoor. Het laat zien dat jij weet wat je draagt en dat je ook goed op de hoogte bent van de kledingvoorschriften. Zo’n top is net wat specialer dan normaal, en je ziet eruit als een klassieke schoonheid. Daarnaast kan je zo’n top ook goed buiten kantoortijden aan, bijvoorbeeld naar een multicultureel festival.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *