Op deze punten moet je goed letten bij het kopen van een bh!

Op deze punten moet je goed letten bij het kopen van een bh!

Veel vrouwen vinden het een hels karwei: het shoppen en kopen van een nieuwe bh. Het is onwijs lastig om helemaal in je eentje een nieuwe bh te vinden, die ook nog eens perfect zit. Bh’s zijn een van de lastigste kledingstukken om te winkelen, en vrouwen kunnen hier best wel wat hulp bij gebruiken. Als je onderstaande tips opvolgt en in gedachten houdt, dan heb jij binnen mum van tijd jouw perfecte bh gevonden. Jij straalt als nooit tevoren dankzij deze prachtige bh waar jouw borsten geweldig in uitkomen.

De cups

Je moet controleren of de cups goed aansluiten op je borsten. De cups mogen niet te open staan en te ver van je borst af staan, dan is de bh te groot. Als je borsten boven de bh uitkomen en boven het randje van de beugel uitkomen, dan is de bh te klein. Je kan altijd advies vragen bij een lokale lingeriewinkel, maar als je dit advies opvolgt, dan zit je wel goed.

Schouderbandjes

De schouderbandjes zijn altijd een lastig punt. Je wilt niet dat je schouderbandjes enorm knellen en je een heel erge afdruk van de bandjes in je huid ziet. Maar, ze moeten ook niet ieder moment van de dag van je schouders afglijden. Er moet ongeveer een vinger tussen passen, dan heb je de goede afstelling te pakken!

De winkeltijd

Het is misschien een beetje vanzelfsprekend, maar het is verstandiger om niet voor nieuwe bh’s te gaan kijken als het de tijd van de maand is. Als je ongesteld bent, zijn je borsten vaak gevoeliger en groter. Het kan daarom zomaar een hele cupmaat schelen, en als je dan thuiskomt en een weekje wacht, is de bh vele malen te groot. Dat zou enorm zonde van het geld zijn!

Het materiaal

Je hebt zoveel soorten bh’s dat je je waarschijnlijk zal gaan duizelen. Bh’s van kant doen het vaak goed bij wat verlegen dames die van romantiek houden, maar ook stoere bh’s van leer kunnen prachtig staan. Bh’s van viscose zijn het meest comfortabel, maar die zijn niet het meest flatteus. Het is helemaal aan jou: voor welke gelegenheid zoek je een bh? Overdag of juist voor ‘s avonds? Als je een bh voor overdag nodig hebt, dan kies je eerder voor comfort. Als je ‘s avonds je bh voor je partner wil dragen, dan kies je vaak voor een wat heftiger exemplaar.

© Pexels.com

Push-up of niet

Veel vrouwen voelen zich onzeker over de grootte van hun borsten. De een vindt haar borsten veel te groot, terwijl de ander zich zorgen maakt over het feit dat haar borsten veel te klein zijn om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Deze onzekerheid is nergens voor nodig, maar het kan helpen om te kijken voor een push-up bh als je je eigen borsten te klein vindt. Dit kan een soort vergrotend effect hebben, en je borsten zijn prominenter dankzij dit type bh.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *