Beleef de avond van je leven op een van deze fantastische feesten in België!
Lifestyle

Beleef de avond van je leven op een van deze fantastische feesten in België!

Heerlijk uit je bol gaan met een smakelijk drankje in je handen: voor veel mensen is het hun favoriete activiteit. En geef ze eens ongelijk: wat is er er nou leuker dan meezingen met de grootste hits uit je jeugd met een verfrissend cocktail of een ijskoud biertje in je handen? Het leven wordt echt niet mooier dan dat! Op zo’n cool feest ben je natuurlijk gauw tientallen euro’s lichter, want het is bepaald niet goedkoop om naar zo’n exclusief feest te gaan. Maar vergeet vooral niet, dat je het zo duur kan maken als je zelf wil. Je kan ook naar gratis huisfeesten gaan en de avond van je leven beleven! Het is aan jou: waar heb je zin in, wat trekt je aan? De keuze is reuze. Hieronder vind je een paar voorbeelden van leuke feesten in België, zodat je wat inspiratie op kan doen!

Tomorrowland

Een klassieker, maar hij moest in dit rijtje, dat is Tomorrowland. Dit is een festival voor jong en oud, waar je eens lekker uit je bol kan gaan zonder je schuldig te voelen. Iedereen is er vrolijk en danst lekker mee op de muziek. Het is een dansfestival met elektronische muziek, dus het is de perfecte muziek om lekker op te ‘viben’. In het Belgische plaatsje Booom vindt dit geweldige festival plaats, en het is een beetje afgelegen, maar het meer dan waard! Er draaien hier wereldberoemde DJ’s, die moet je met eigen ogen en oren gezien en gehoord hebben!

Gentse feesten

De naam zegt het al: in Gent is het altijd feest! De Gentse feesten tovert Gent om in een waar festivalterrein. Er zijn overal podia te vinden, kraampjes met overheerlijk eten en drinken (waar je je vingers nog net niet bij aflikt), en overal vrolijke mensen. Je vindt er gezellige muzikanten, gave en ruige bands, en diverse theatervoorstellingen of concerten. Je kan er spelletjes spelen en ook het circus is van de partij. Sommige mensen gaan elke dag langs, maar 10 dagen is voor veel mensen iets te veel van het goede. Als je een avond goed gefeest hebt, dan heb je daar nog meerdere dagen last van. Kies dus wijs en geniet van de festiviteiten tijdens de Gentse Feesten. Je zal enorm veel plezier hebben!

© Pexels.com

Suikerrock

Een van de meest gewaardeerde festivals is Suikerrock. In België kent iedereen dit fenomeen, want het is ook zo’n goed muziekfestival. Suikerrock laat voornamelijk pop horen en mainstream muziek, en daardoor trekt het ook zo’n groot publiek aan. Het wordt gehouden in een voormalige grote suikerfabriek in Tienen. Er komen echter niet alleen popartiesten, ook rock en elektronische muzikanten zijn van harte welkom op Suikerrock. Het duurt in totaal drie dagen, zodat je meerdere dagen van dit leuke feest genieten kan. Er komen bijzonder grote artiesten op dit festival, zoals Bastille, Bart Peeters en Regi. Tickets zijn tussen 25 en 50 euro!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *