Deze dingen moet je ten alle tijde bij je hebben als je op stap gaat!

Deze dingen moet je ten alle tijde bij je hebben als je op stap gaat!

Uitgaan, lekker dansen in een club op harde muziek en lekker meeschreeuwen, is voor veel mensen een uitlaatklep. Het is dan ook heerlijk om eens in de zoveel tijd eens lekker te dansen en mee te blèren met nostalgische muziek samen met collega’s, vrienden of familieleden. Als je op stap gaat, is het wel handig dat je je goed voorbereidt, je weet maar nooit wat er zomaar kan gebeuren. Vergeet in ieder geval niet om onderstaande dingen in je zakken of tas te stoppen, zodat je niet voor onverwachte negatieve verrassingen komt te staan!

Identiteitsbewijs

Allereerst is het verplicht om je identiteitsbewijs mee te nemen als je op stap gaat. De portier wil vaak deze controleren voordat hij jou naar binnen laat. Het is dus niet handig om deze thuis te laten liggen, omdat je dan waarschijnlijk wordt weggestuurd door de uitsmijter of de portier.

Warme trui of jas

In de club mag het dan enorm warm zijn, maar als je buiten komt na het avondje stappen is het behoorlijk koud. Kies daarom voor een warme trui of een warme jas zodat je geen kou hoeft te lijden als je naar huis fietst. Je wilt niet ziek worden!

Contant geld

In de meeste clubs kan je gelukkig tegenwoordig met je pinpas of je mobiele telefoon betalen, maar in sommige discotheken zijn ze nog vrij ouderwets en accepteren ze alleen maar contant geld. Het is dan ook handig om voldoende cash mee te nemen als je op stap gaat, zodat je wel gewoon drankjes kan halen. Uitgaan zonder alcohol is voor veel mensen niet heel leuk, en als je dan noodgedwongen water uit de kraan moet drinken omdat je geen geldig betalingsmiddel bij je hebt, is dat behoorlijk vervelend.

Pepermuntjes

Je weet maar nooit wat je te wachten staat: pepermuntjes zijn altijd jouw redder in nood. Misschien zie jij wel een heel leuk individu rondlopen in de club, en is het handig om toch wat pepermuntjes bij je te hebben voor het geval dat. Sowieso is het handig om bij het nuttigen van alcohol te letten op je geur, omdat alcohol uitdroogt en je hiervan uit je mond gaat stinken. Een pepermuntje doet wonderen!

© Pexels.com

Deodorant of parfum

In een club of discotheek kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen. Het is dan ook handig om kleding aan te trekken waar je je goed in kan bewegen en kleding die gemaakt is van stof die ademt. Op deze manier voorkom jij dat je rondloopt met gigantische zweetplekken onder je oksels, een nachtmerrie voor heel veel mensen. Het is niet heel aantrekkelijk als je iemand ziet zweten als een otter, dus daarom werkt het vaak goed om wat deodorant op te spuiten zodat je zweetplekken en je zweetgeur als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je kan eventueel ook een klein flesje parfum meenemen zodat je nog specialer ruikt dan normaal. Je moet iedereen van je afslaan in die ene club. Zo lekker heeft nog nooit iemand geroken!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *